Op afstand maar toch dichtbij…

Jo Verstappen, CEO

we missen jullie….

Open Line is van écht contact. Dicht bij de mensen en organisaties die ons hun vertrouwen hebben gegeven of willen geven. Mijn visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project, iedere (outsourcing-) relatie is voor ons dan ook uniek. 

Het corona-beestje gooit nu – en waarschijnlijk nog langere tijd – roet in het eten waar het fysiek samenkomen betreft. Al jaren organiseren we regelmatig ontmoetingsmomenten en bijpraatsessies met onze relaties en geïnteresseerden. Onze ontbijt-, Lunch&Learn sessies en klantdagen zijn wereldberoemd 🙂 in Nederland. We delen daar onze kennis, visie en inzichten van de cloud-wereld en hebben leuke ontmoetingen en geanimeerde discussies met onze gasten. En last-but-not-least, sámen eten is altijd leuker!

Maar we missen onze gasten en de dynamiek van de sessies. Om de ‘pijn’ een beetje te verzachten ontmoeten we jullie graag virtueel tijdens (een van) de Open Line Webinars in November, de maand van de bijpraterij, op afstand maar toch dichtbij…

Tot snel, en blijf gezond!

Jo Verstappen.

Inschrijven kan hier…