Over de presentatoren

We hebben voor deze webinars een team van getalenteerde sprekers met veel vaardigheden en ervaring. Ze houden van wat ze doen, en ze doen het met passie.


peter van schelven

Functionaris voor de gegevensbescherming

Peter van Schelven is aangesteld als de zogeheten Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) bij Open Line.

Peter van Schelven is ruim 35 jaar werkzaam op het raakvlak van ICT en recht. Hij werkt als zelfstandig juridisch adviseur vanuit zijn kantoor “BIJ PETER – Wet & Recht”. In die rol adviseert hij Open Line, alwaar hij Functionaris Gegevensbescherming is. Peter is als off-counsel verbonden aan het advocatenkantoor Cordemeyer & Slager en is tevens bestuurslid en arbiter van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering. Peter is columnist in de magazines iBestuur en Data Cybersecurity & Privacy en heeft een aantal juridische boeken, onder meer over IT-geschillen en Softwarerecht, op zijn naam staan. Hij is verbonden aan Probatius te Waddinxveen, een adviesbureau op het raakvlak van recht en techniek. Eerder was hij als jurist en interim-Directeur verbonden aan Nederland ICT, de vroegere brancheorganisatie voor de ICT-sector. Peter is lid van de Raad van Toezicht van SIDN, de landelijke beheerder van het NL-domein. In zijn werk verzorgt hij met grote regelmaat juridische lezingen en opleidingen, o.a. op het gebied van privacy, security en IT-contracten.

Webinar: Security en Privacy (i.c.m. Eric IJpelaar)

Stuur me een e-mail: peter.van.schelven@gmail.com

rutger smit

eHealth Consultant

Rutger is per 1 juli in dienst bij Open Line als Sales Consultant eHealth. De periode van zo’n 10 jaar daarvoor is hij werkzaam geweest op het gebied van interoperabiliteit van zorg en ICT.
Deze achtergrond past uitstekend bij zijn huidige commercieel inhoudelijke rol voor de Open Line eHealth propositie – waarbinnen interoperabiliteit éen van de pijlers is – en de ondersteuning van de Open Line zorg relaties. In lijn met het interoperabiliteit-model gelooft Rutger sterk in de stelling: “techniek is geen doel op zich”. Zijn communicatie met relaties is open en direct en sluit daarmee goed aan bij de kernwaarden van Open Line.

Zijn doel van deze webinars is: “relaties en geïnteresseerden zo goed mogelijk informeren en vooral te enthousiasmeren om samen mogelijkheden van ICT oplossingen voor de zorg verder te verkennen: sterke samenwerking in de zorg. Onze zorg!”.

Webinar: Patiëntportaal en virtueel MDO.

Stuur me een e-mail: rutger.smit@openline.nl

michel stevelmans

Technical Sales Consultant.

Michel Stevelmans is inmiddels al bijna 25 jaar werkzaam in de IT en is via APG en Vodafone zo’n 12 jaar geleden bij Open Line aan de slag gegaan. Als Technisch Sales Consultant focust hij zich met name op de werkplek en alles wat daarbij komt kijken. Complexe vraagstukken omzetten in oplossingen waar eindgebruikers vrolijk van worden en deze uitleggen zodat iedereen het snapt, daar krijgt hij energie van!

Webinar: Workspace365 (i.c.m. Adoptie door Richard Berger)

Stuur me een e-mail: michel.stevelmans@openline.nl

remco brosky

Cloud Innovation Architect

Remco is een Cloud Solution en Software Architect met diepgaande technische kennis van Microsoft Azure. Zijn missie is om anderen te helpen met een succesvolle adoptie van Microsoft Azure en het bouwen van Cloud Native applicaties met IaaS, PaaS en Data Services.

Of in zijn eigen woorden:

“Mijn passie is technologie en innovatie. Met ruim 25 jaar ervaring ben ik met vele klanten en IT professionals in aanraking gekomen. Ik vind het geweldig om samen te sparren en oplossingen te bedenken voor complexe business of technische uitdagingen.
Mijn roots zitten in software development en data management, en ik leer nog iedere dag iets nieuws.”

Webinar: Hybrid Cloud & Azure

Stuur me een e-mail: remco.brosky@openline.nl

eric ijpelaar

Security & Privacy Officer

Geboren en getogen in Waalwijk en afgestudeerd als technisch bedrijfskundige aan de universiteit Eindhoven, woont Eric momenteel met vrouw en 2 kinderen in Sittard. Hij heeft diverse IT (management) functies vervult op het gebied van: software ontwikkeling, applicatiebeheer, kantoor automatisering, Plant Automation en Security Frameworks voor Plant Automation (voorloper van IoT). De laatste 15 jaar is Eric vooral werkzaam geweest als consultant/expert in informatiebeveiliging en privacy en als manager van de informatiebeveiligingsafdeling bij DSM, Traxion en sinds 2020 bij Open Line. Hij is IAPP, CIPM, CIPP/E en ISC2 CISSP gecertificeerd. Eric heeft ruime ervaring met auditing en implementatie van ITMS, ISMS en PIMS en de inrichting van ondersteunende applicaties.

Webinars: Security (i.c.m. Peter van Schelven en Jil Seelen)

Stuur me een e-mail: eric.ijpelaar@openline.nl

richard berger

Adoption consultant

Richard is een gedreven professional met ruim 25 jaar ervaring in technische-, business IT-projecten, adoptietrajecten en ICT management. Als Adoptie Consultant, Office365 regisseur, Productivity coach, IT-manager, projectleider/-manager, transitie manager, consultant en service delivery manager heeft hij invulling gegeven aan mooie opdrachten bij een divers palet aan klanten waaronder een aantal grote financiële instellingen, gezondheidszorg, veiligheidsregio’s en het onderwijs.

Zijn persoonlijke interesses liggen op het vlak ICT & mobiliteit en Adoptie- en Changemanagement (ACM). En dan met name hoe aan het productiviteitsvraagstuk nadrukkelijker invulling gegeven kan worden middels inzet van ICT(middelen). Binnen dit kader is het zijn overtuiging dat men: “al veel meer in huis heeft dan men denkt”.

Webinars:
Adoptie (i.c.m. Workspace365 door Michel Stevelmans)
Cloud Adoptie (i.c.m. Roland Kieboom)

Stuur me een e-mail: richard.berger@openline.nl

JIL SEELEN

Technical Sales Consultant

Jil heeft zijn HBO Network Infrastructure Design afstudeeropdracht indertijd bij Open Line volbracht. Al snel bleek dat hij de combinatie van Sales en Techniek erg uitdagend en leuk vond. Inmiddels is Jil ruim 8 jaar werkzaam bij Open Line. In de rol van Technical Sales Consultant vertaalt hij de functionele business vragen van de klant, naar een technische totaaloplossing. Zijn focusgebieden zijn; Security, Networking en Datacenter. In z’n vrije tijd kun je Jil regelmatig tegenkomen op de racefiets en dan niet op de eerste de beste parcoursen (o.a. de Stelvio) waar hij zich fanatiek naar boven worstelt en daarna kan genieten van de afdalingen.

Webinar: Security

Stuur me een e-mail: jil.seelen@openline.nl

roland kieboom

Business Executive

Roland Kieboom (51) is als Business Executive werkzaam bij Open Line. Roland heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de zakelijke (ICT) dienstverlening, waar hij organisaties of onderdelen daarvan (uit)gebouwd en veranderd heeft. Roland heeft een passie voor het vertalen van strategie en waarden naar nieuwe manieren van (samen)werken in organisaties. Met het accent op de toepasbaarheid van technologie, nieuw leiderschap en gedrag. Dit alles vanuit het perspectief antwoorden te vinden op de vraag hoe een organisatie succesvol aangesloten kan blijven op de veranderende wereld.

Webinars:
Cloud Adoptie (i.c.m. Richard Berger)

Stuur me een e-mail: roland.kieboom@openline.nl

LAURENS FAESSEN

Business executive eHealth | Manager technical sales consultants

Laurens heeft ruime ervaring in de zorg. Hij was voorheen manager I&A en Manager Client- en Zorg-registratie bij o.a. Meander. Deze ervaring is voor Open Line de afgelopen jaren zeer waardevol gebleken. Laurens kijkt met een ‘NDERE’ bril naar de raakvlakken tussen zorg en IT. Samen met o.a. Yannic Sterken en Richard Conings staat hij aan de basis van de ontwikkeling van het Open Line eHealth platform.

Dit platform brengt informatie naar de patiënt en zorgt voor een betere samenwerking tussen zorgprofessionals. De ondersteuning van het regionaal Multi Disciplinair Overleg (module MDO) draagt bij aan de samenwerking. Op een veilige manier brengt het platform informatie samen, gebruik makend van de geldende informatie- en processtandaarden. Daarbij staat met stip bovenaan: optimaal gebruik(er)sgemak. Laurens heeft de afgelopen jaren in zijn directe omgeving te vaak mogen ervaren dat de zorg een heel stuk beter kan worden als informatie op de juiste plek en op het juiste moment beschikbaar is. Dat hij met Open Line een bijdrage aan deze verbetering kan en mag leveren, voelt voor hem heel erg goed en motiveert alleen nog maar meer, om dit succesvol te maken.

Webinar(s): eHealth: Patiëntportaal en virtueel MDO (i.c.m. Rutger Smit).

Stuur me een e-mail: laurens.faessen@openline.nl


inschrijven webinars
november 2020